čo je HACCP?
Skratka HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov a je najrozšírenejším systémom na svete, ktorý sa zameriava na bezpečnosť, hygienu a zdravotnú neškodnosť potravín, nápojov a pochutín.
Vypracovanie prevádzkových predpisov ako HACCP, sanitačné programy a iné
Otvárate novú prevádzku a potrebujete vypracovať dokumentáciu pre štátne orgány? Spoľahnite sa na nás a my vám vypracujeme rôzne predpisy na mieru. Poskytujeme konzultácie ku priestorom, aby boli správne dispozične riešené a vybavené v zmysle legislatívy. Dokumentácia, ktorú vypracujeme:
- HACCP
- Sanitačné programy
- Prevádzkové poriadky
- Zriadenie prevádzkarne
- Vypracovanie žiadosti o uvedenie priestorov do prevádzky alebo do skúšobnej prevádzky